Η κλινική ΆΝΑΣΣΑ, μέλος του Ομίλου Υγείας OneHealth, έχει συστήσει τη διεπιστημονική Ομάδα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων με σκοπό την διάγνωση και αντιμετώπιση των χειρουργικών νοσημάτων των ενδοκρινών αδένων (θυρεοειδής, παραθυρεοειδής, επινεφρίδια, ενδοκρινές πάγκρεας, NETs). Η ομάδα στην ευρύτερη σύνθεσή της απαρτίζεται από ενδοκρινολόγους (θεράπων ενδοκρινολόγος του κάθε ασθενή), απεικονιστές (ακτινολόγοι και πυρηνικοί ιατροί), χειρουργούς, θωρακοχειρουργούς και αναισθησιολόγους.

Η άρτια συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων καθιστά δυνατή την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών που αφορούν στους ενδοκρινείς αδένες. Περιστατικά, που υπό άλλες συνθήκες αντιμετωπίζονταν εκτός Βόλου (όπως προχωρημένες κακοήθειες ή καταδυόμενες βρογχοκήλες) μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν στην ‘ΑΝΑΣΣΑ.

Χαρακτηριστικά, στις 17/11/2023 η χειρουργική ομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία 4 θυρεοειδεκτομές, εκ των οποίων οι δύο κακοήθεις και η μία αφορούσε ευμεγέθη καταδυόμενη πολυοζώδη βρογχοκήλη η οποία ολοκληρώθηκε με θωρακοτομή.

Πλέον, η ΆΝΑΣΣΑ με την Ομάδα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής εξειδίκευσης και ποιότητας στον τόπο μας!

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list