Άνασσα Γενική Κλινική

 

Η Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ είναι μια πρότυπη μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης στην πόλη του Βόλου, με σκοπό την πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία του ασθενή.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εκτεινόμενες σε πέντε ορόφους συνολικού εμβαδού περίπου 2000m², καθώς και ο ολοκαίνουριος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει την καθιστούν ως τον ισχυρότερο ιδιωτικό φορέα υγείας στη Μαγνησία. Επιπλέον, η Γενική Κλινική ‘ΑΝΑΣΣΑ απαρτίζεται από πρωτοπόρο και κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων – ιατρών και από εξειδικευμένο νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό, παρέχοντας έτσι ένα σύνολο κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών.

Στόχος της Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ είναι η άμεση και εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενή, παρέχοντας διαγνωστικές, χειρουργικές και λοιπές θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον. Η ΆΝΑΣΣΑ είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Υ.Ε.Θ.Α. και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Μέλος του ομίλου υγείας OneHealth.

Δείτε περισσότερα

H υγεία στην περιοχή μας περνά σε μια νέα εποχή με τον όμιλο “One Health” να παρέχει ιατρική περίθαλψη με βάση τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Το Πολυιατρείο ΆΝΑΣΣΑ βρίσκεται σε έναν ολοκαίνουργιο και σύγχρονο χώρο, ιδιαίτερα φιλικό στον επισκέπτη.

Το Πολυιατρείο ΆΝΑΣΣΑ βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη στάση του αστικού λεωφορείου Νο.1 και Νο. 15, καθιστώντας την πρόσβαση ιδιαίτερα εύκολη. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και στελεχωμένο με κορυφαίο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, με στόχο την ποιοτική παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας και την άμεση και εξατομικευμένη προσέγγιση όλων των ασθενών.

Δείτε αναλυτικά 10 λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο της υγείας!

01.

Γιατί η ΆΝΑΣΣΑ συνεργάζεται με πρωτοπόρο και κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων – ιατρών των περισσότερων ειδικοτήτων.

02.

Γιατί διαθέτει εξειδικευμένο νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό, που 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, προσφέρουν ακούραστα το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να βρίσκονται δίπλα σε κάθε βήμα του ανθρώπου, που αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

03.

Γιατί ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει η ΆΝΑΣΣΑ είναι πρωτοποριακής τεχνολογίας.

04.

Γιατί το να βάζεις πάνω από όλους και πάνω από όλα τα συμφέρον του ασθενή, διασφαλίζει το βέλτιστο επίπεδο φροντίδας για την υγεία των πολιτών… κι αυτό στην ΆΝΑΣΣΑ αποτελεί βασική αρχή!

05.

Γιατί η ΆΝΑΣΣΑ παρέχει στους διεθνείς ασθενείς όλο εκείνο το πακέτο ιατρικών υπηρεσιών που καλύπτει κάθε επιμέρους τομέα ατομικών, πολιτισμικών ή γλωσσικών τους προτιμήσεων, ώστε η διαμονή τους, πέρα από τον τομέα της αποκατάστασης, να είναι φιλική και ουσιώδης.

06.

Γιατί αποτελεί μία κλινική που παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με φιλική στον ασθενή προσέγγιση, σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται.

07.

Γιατί η ΆΝΑΣΣΑ έχει σαν βασική αρχή την άμεση και εξατομικευμένη προσέγγιση όλων όσων εμπιστεύονται την υγεία τους και την αποκατάστασή της.

08.

Γιατί αποτελεί κλινική διαρκώς εξελισσόμενη και πιστή στις νέες επιστημονικές τάσεις, επενδύοντας συνεχώς στη δημιουργία νέων τμημάτων και υπηρεσιών υγείας, με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατό περισσότερων αναγκών των πολιτών σε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

09.

Γιατί στην ΆΝΑΣΣΑ βλέπουμε με τα μάτια των ασθενών μας, των ανθρώπων που για χρόνια μας εμπιστεύονται και με τον τρόπο αυτό αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε συνεχώς να τις εκπληρώνουμε.

10.

Γιατί διαθέτει πιστοποιήσεις ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, κάτι που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παραπάνω υπηρεσιών υγείας.