Ογκολογικό- Χημειοθεραπευτικό Τμήμα

Το Τμήμα Ογκολογίας – Χημειοθεραπείας της Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ

είναι ένα πρότυπο, πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο τμήμα, στο οποίο αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά κακοηθών νεοπλασμάτων.

Περισσότερα

H Κλινική ΆΝΑΣΣΑ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στο Τμήμα Ογκολογίας – Χημειοθεραπείας όλο το 24ωρο

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το τμήμα; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις.

Προς το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι χημειοθεραπείας, ορμονοθεραπείας, βιολογικής θεραπείας και ανοσοθεραπείας. Παράλληλα, εφόσον απαιτείται, γίνονται ειδικές εξετάσεις για τη διερεύνηση της μοριακής και γενετικής βάσης της ασθένειας.

Η χημειοθεραπεία γίνεται σε ειδικούς θαλάμους ημερήσιας ή περισσότερων ημερών νοσηλείας. Η διάλυση και η προετοιμασία των φαρμάκων πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνθήκες πλήρους αποστείρωσης, με προδιαγραφές απόλυτης ασφάλειας. Το Τμήμα έχει τη δυνατότητα υποστήριξης των ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου τους. Ταυτόχρονα παρέχει υποστήριξη στο συγγενικό περιβάλλον των ασθενών και γενετική συμβουλή, εφόσον απαιτείται.

Συνεργάζεται με ογκολογικές ερευνητικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού για τη διενέργεια πρωτοποριακών ερευνητικών μελετών. Την επιστημονική ομάδα συμπληρώνουν ψυχολόγος, φυσικοθεραπευτής και διαιτολόγος, προκειμένου ο ασθενής και η οικογένειά του να λαμβάνουν τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Στα πλαίσια λειτουργίας του Τμήματος λειτουργεί Ογκολογικό Συμβούλιο και Ιατρείο Συμβουλευτικής Ογκολογίας.

H Κλινική ΆΝΑΣΣΑ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στο Τμήμα Ογκολογίας – Χημειοθεραπείας όλο το 24ωρο. Παράλληλα, αναπτύσσει  επιστημονική και εκπαιδευτική δραστηριότητα οργανώνοντας ημερίδες και σεμινάρια γύρω από τις ογκολογικές παθήσεις και την αντιμετώπισή τους.

Popular requests:
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να βρείτε το άρθρο που αναζητάτε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο