Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της κλινικής ΆΝΑΣΣΑ

είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και στελεχωμένο με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας. Οι κατηγορίες των εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο της ΆΝΑΣΣΑ, αφορούν ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων:

Περισσότερα

  • Μικροβιολογικές
  • Βιοχημικές
  • Αιματολογικές
  • Ορμονολογικές
  • Μοριακής Βιολογίας

Πιστοποιημένο με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το τμήμα; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις.

Το Εργαστήριο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και είναι σε θέση να εξυπηρετεί εξωτερικούς και εσωτερικούς (νοσηλευόμενους) ασθενείς.

Το επιστημονικό δυναμικό του Τμήματος αποτελείται από ιατρούς Μικροβιολόγους, Μοριακό Βιολόγο και τεχνολόγους – παρασκευαστές με άριστη επιστημονική κατάρτιση και με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της ΆΝΑΣΣΑ αποτελείται από τους πλέον σύγχρονους και πλήρως αυτοματοποιημένους αναλυτές, οι οποίοι σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ιατρικό και τεχνολογικό προσωπικό, διασφαλίζουν τη γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη παραγωγή αποτελεσμάτων.

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της ΆΝΑΣΣΑ όπως και όλες οι υπηρεσίες υγείας που παρέχει η κλινική και τα Πολυιατρεία της, είναι πιστοποιημένο με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO ενώ παράλληλα η λειτουργία του ελέγχεται καθημερινά με εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους.

Popular requests:
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να βρείτε το άρθρο που αναζητάτε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο