Κέντρο Μαστού Άνασσα

Ένας από τους πλέον σύγχρονους ψηφιακούς μαστογράφους (Hologic), ελαχιστοποιημένης δόσης ακτινοβολίας(Low Dose Radiation)

Η ψηφιακή μαστογραφία σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό, το υπερηχογράφημα μαστών και η ελαστογραφία, αυξάνουν τη δυνατότητα για σωστή διάγνωση στο 98-99%.

Περισσότερα

  • Ψηφιακό ανιχνευτή χαμηλής δόσης ακτινοβολίας
  • Παρέχεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας
  • Δυνατότητα κίνησης – κλίσης του πιέστρου συμπίεσης ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στη φυσική κινητικότητα του μαστού, παρέχοντας ομοιόμορφη και άνετη συμπίεση, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλο το εύρος του μαστού
  • Διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη διακριτικής ικανότητας ψηφιακού συστήματος, για έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση
  • Διαθέτει πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EUREF, συμβαδίζοντας με τα πρότυπα ποιότητας εικόνας, έκθεσης ακτινοβολίας και standards σταθερότητας

Η πιο σημαντική εξέταση προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το τμήμα; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις.

Ψηφιακή μαστογραφία

Με την ψηφιακή μαστογραφία μπορούν να γίνουν αντιληπτοί όγκοι μεγέθους λίγων χιλιοστών αλλά και μικροαποτιτανώσεις, ένα εύρημα που πολλές φορές συνδέεται με αρχόμενο μη διηθητικό καρκίνο.
Όσο μικρότερο είναι το μέγεθος του ογκιδίου τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα ίασης, καθώς και η πιθανότητα διατήρησης του μαστού. Για αυτό η έγκαιρη διάγνωση έχει μεγάλη σημασία και το όφελος που έχει μια γυναίκα από την έγκαιρη διάγνωση είναι ανυπολόγιστο.

Υπερηχογράφος Υψηλής Ευκρίνειας

Επιπλέον, στον εξοπλισμό του Κέντρου Μαστού έχει προστεθεί Υπερηχογράφος Υψηλής Ευκρίνειας, με την υψηλή διακριτική ικανότητα να απεικονίζονται οι πλέον μικρές δομές έως και 2 δεκάτων του χιλιοστού και τη δυνατότητα να ανακαλύπτονται και οι πλέον χαμηλές ροές σε τριχοειδή αγγεία ή δυσπλασίες. Ο συγκεκριμένος υπερηχογράφος έχει τη δυνατότητα Ελαστογραφίας και σε 3D απεικόνιση, μιας ιδιαίτερα σημαντικής απεικονιστικής μεθόδου στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Επιπλέον επιτρέπει την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των ιστών και των όγκων μετά από χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία.

Κλινική εξέταση

Ο μαστολογικός έλεγχος ολοκληρώνεται με την ψηλάφηση των μαστών από εξειδικευμένους ιατρούς, όπου εξετάζεται η περιοχή των μαστών και των λεμφαδένων, για ύπαρξη τυχόν ανωμαλιών.
Στόχος του Κέντρου Μαστού της ΆΝΑΣΣΑ είναι η παροχή ολοκληρωμένης και αξιόπιστης διαγνωστικής προσέγγισης των προβλημάτων που αφορούν το μαστό, ώστε να αντιμετωπίζονται με τον βέλτιστο τρόπο οι παράγοντες εκείνοι που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία της γυναίκας.

Popular requests:
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να βρείτε το άρθρο που αναζητάτε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο