Την Τετάρτη 24/08/2022, στελέχη του “Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης (Job Center)” της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  πραγματοποίησαν δια ζώσης επίσκεψη στο Κτίριο της Διοίκησης της Κλινικής “ΆΝΑΣΣΑ” στο Βόλο.  Η συνάντηση διενεργήθηκε σε κλίμα αρίστου επικοινωνίας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και οικοδόμησης ενός ισχυρού συνεργατικού δικτύου με Εργοδοτικούς Φορείς της πόλης του Βόλου για την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών-ισσών μας.

Ειδικότερα, τα στελέχη του Job Center κα. Βαλσάμη Μαρκέλλα, Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός και η κα. Ιωάννα Μπεφάνη, Οικονομολόγος, επισκέφθηκαν τον κο. Σωτήριο Ντούμα, Εμπορικό Διευθυντή της ΆΝΑΣΣΑ και είχαν την ευκαιρία μιας εποικοδομητικής συζήτησης, βασισμένη στην αμφίδρομη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των δύο δομών με κύριο στόχο την δημιουργία διαύλων συνεργασίας.

Ο κος. Ντούμας αναφέρθηκε στην ιστορική αναδρομή της Κλινικής και ερχόμενος στο παρόν τόνισε το όραμα και τον γενικότερο στόχο της πρότυπης αυτής μονάδας με τις προηγμένες υπηρεσίες και τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγχρόνως, έγινε αναφορά στις ανάγκες και στις ενεργές προκηρύξεις για στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού με ειδικότητες όπως αυτές τις Νοσηλευτικής όλων των βαθμίδων (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ) αλλά και Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων.

Ταυτόχρονα,

  • Τα στελέχη του JOB CENTER ενημερώθηκαν για τα προφίλ των υποψηφίων προκειμένου στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί σχετική αντιστοίχιση μέσω της  δεξαμενής υποψηφίων που διατηρείται στη Δομή για διασύνδεση με την αγορά εργασίας
  • Επιπλέον, διερευνήθηκαν επιπρόσθετοι δρόμοι συνεργασίας και προτάθηκαν τα εξής:
  • Γνωστοποίηση θέσεων εργασίας προς κατάλληλους υποψηφίους
  • Συμμετοχή σε workshop/θεματικών εργαστηρίων με παρουσίαση του επαγγέλματος και τα οφέλη εργασίας από την άσκηση της Νοσηλευτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center:
https://www.kekpa.gr/el/grafeio-diefkolynsis-endynamosis-tekmiriosis-tis-apasxolisis-job-center

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κλινική ΄ΑΝΑΣΣΑ:
https://anassageneral.gr/

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list