Η ΆΝΑΣΣΑ, πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις στον Τομέα Υγείας της περιοχής της Μαγνησίας, ανακοινώνει τη συμμετοχή του Ογκολογικού της Τμήματος ως Κέντρου Κλινικών δοκιμών σε Διεθνή μελέτη.

Αφορά Πολυκεντρική, Διεθνή μελέτη φάσης ΙΙΙ, στην οποία συμμετέχουν ορισμένα από τα κορυφαία νοσοκομεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι η φάση ΙΙΙ μιας κλινικής μελέτης,  αναφέρεται  σε ελεγχόμενη δοκιμή των θεραπειών σε ανθρώπους, όπου εξετάζεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του νέου φαρμάκου σε σύγκριση με τις επικρατούσες θεραπείες. Το φάρμακο δοκιμάζεται σε πολύ μεγάλο δείγμα ατόμων που πάσχει από τη νόσο  με  δοκιμές που συμπεριλαμβάνουν  χιλιάδες εθελοντές.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιστημονικό άλμα για την περιοχή της Μαγνησίας, συνοδευόμενη από τα μεγάλα ιατρικά οφέλη που έχουν οι ασθενείς που συμμετέχουν σε κλινικές μελέτες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή των ασθενών είναι δωρεάν, γεγονός που προσφέρει τεράστια ευκαιρία για συμμετοχή σε θεραπείες αιχμής ακόμα και σε ανασφάλιστους ασθενείς.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list