Υπολογίζεται ότι η Χρόνια Νεφρική Νόσος (ΧΝΝ) επηρεάζει περισσότερους από 850 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια, οι προσπάθειες αντιμετώπισης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου έχουν επικεντρωθεί στην προετοιμασία και στην παροχή μεθόδων υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας. Σημαντική παράμετρος η προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στη φροντίδα και τη βέλτιστη φαρμακευτική πρακτική.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η ΆΝΑΣΣΑ, μέλος του Ομίλου Υγείας OneHealth, προχωρά σε λίγες ημέρες στην έναρξη λειτουργίας υπερσύγχρονης Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην παραθαλάσσια περιοχή των Αλυκών Βόλου.

Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό με νέας γενιάς μηχανήματα, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στους ιδιαίτερα ευρύχωρους, λειτουργικούς, φωτεινούς και υψηλής αισθητικής χώρους. Στόχος της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΆΝΑΣΣΑ είναι να έχουν οι ασθενείς τη δυνατότητα να λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών, πραγματοποιώντας τις αιμοκαθάρσεις τους σε ένα περιβάλλον άνετο και φιλικό, υπό τη συνεχή επίβλεψη εξειδικευμένων ιατρών νεφρολόγων και έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού.

Η ΆΝΑΣΣΑ συμβάλλει αποφασιστικά στην παγκόσμια  προσπάθεια επίτευξης της βέλτιστης φροντίδας για την υγεία των νεφρών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της νέας ΜΧΑ, το διακεκριμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε συνδυασμό με τα αυστηρά προγράμματα ελέγχου λοιμώξεων και τα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα αιμοκάθαρσης που εφαρμόζονται, είναι σε θέση να παρέχουν στους ασθενείς όλα όσα βοηθούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list