Οι κλινικές ΆΝΑΣΣΑ και ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που αποτελούν τον Όμιλο Υγείας OneHealth, με τη σύμπραξη της “Επιμόρφωση Ζωής” (Επι.Ζω) διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία βιωματικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών την Παρασκευή 17/3/2023 και Σάββατο 18/3/2023.

Στις εγκαταστάσεις του νέου Πολυιατρείου της ΆΝΑΣΣΑ στην οδό 2ας Νοεμβρίου 86 στον Βόλο, συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 Επαγγελματίες Υγείας των δύο κλινικών και εκπαιδεύτηκαν στην παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Ο Όμιλος Υγείας OneHealth πρεσβεύει ότι η γνώση πρέπει να μεταδίδεται και να ανανεώνεται συνέχεια προς όφελος όλων. Τα σεμινάρια Α’ Βοηθειών αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο για όλους και ενισχύουν το γνωστικό αντικείμενο εκείνων που θα κληθούν να παράσχουν τη βοήθειά τους προς τον συνάνθρωπό τους μιας και αυτή η βοήθεια μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική ακόμη και για τη ζωή του.

Οι κλινικές ΆΝΑΣΣΑ και ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δίνοντας πάντα βασική προτεραιότητα στην παροχή σωστών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που αφορούν την υγεία, συνεχίζουν δυναμικά να υλοποιούν δράσεις που σχετίζονται με την προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας αναφορικά με τη ευαισθητοποίησή τους για την ενεργό συμμετοχή τους.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους Εκπαιδευτές της ¨Επι.Ζω.¨, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση και υλοποίηση του σεμιναρίου.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list