Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΣΣΑ ΒΟΛΟΥ

Κλινικές εξετάσεις, Διαγνωστικές εξετάσεις, Ιατρικές εξετάσεις, Νοσηλεία, Νοσηλευτικές εξετάσεις στο σπίτι, Υπηρεσίες υποστήριξης και αποκατάστασης

1. ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

1. Σε περιπτώσεις νοσηλείας και εξετάσεων που καλύπτει το ασφαλιστικό συμβόλαιο της AXA παρέχεται απορρόφηση του 20% (διαφορά από το συμβόλαιο της ΑΧΑ συμπεριλαμβανομένων Ιατρικών Αμοιβών).
2. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ο ΕΟΠΥΥ παρέχεται έκπτωση 10% στα νοσήλια ή αναβάθμιση δωματίου.
3. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις έκτακτης ή προγραμματισμένης νοσηλείας εντός περιφέρειας Αθηνών.
4. Έκπτωση 40% σε υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι.
Συγκεκριμένα, σε περιπτώσεις νοσηλείας και εξετάσεων των μελών σας, θα γίνεται απορρόφηση του 20% (διαφοράς από το συμβόλαιο της ΑΧΑ) και απορρόφηση του 10% (συμμετοχής του παραπεμπτικού) μειώνοντας την επιβάρυνση από το 15% στο 5%.

2. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
1. Ιατρικές πράξεις που καλύπτει το ΠΔ/ΦΕΚ: Απορρόφηση του 10% της συμμετοχής του παραπεμπτικού, μειώνοντας την επιβάρυνση από το 15% στο 5%.
2. Στις ιατρικές πράξεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ ή η ασφαλιστική εταιρεία: Παρέχεται έκπτωση 50% επί του τιμοκαταλόγου της κλινικής.

3. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Παροχή κλινικών εξετάσεων, στις παρακάτω ειδικότητες κατόπιν ραντεβού με χρέωση 20 € :
Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Πνευμονολόγο, Ορθοπεδικό, Ουρολόγο, Νεφρολόγο, Γαστρεντερολόγο
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες όπως ΩΡΛ , οφθαλμίατρος , ενδοκρινολόγος , νευρολόγος , νευροχειρουργός , αγγειοχειρουργός και γυναικολόγος η αμοιβή είναι 30,00 ευρώ.

4. ΔΩΡΕΑΝ CHECK UP
Η κλινική θα προσφέρει για κάθε προστατευόμενο μέλος που εμφανίζεται στο βιβλιάριο ασθενείας των συνταξιούχων, ένα δωρεάν check up ετησίως που περιλαμβάνει:
Ακτινογραφία θώρακος, Γενική αίματος, Σάκχαρο, Γενική ούρων, Τριγλυκερίδια, Χοληστερίνη, HDL, LDL

5. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
1. Διαγνωστικές εξετάσεις που καλύπτει το ΠΔ/ΦΕΚ: Απορρόφηση του 10% της συμμετοχής του παραπεμπτικού, μειώνοντας την επιβάρυνση από το 15% στο 5%.
2. Στις διαγνωστικές εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ ή ασφαλιστική εταιρεία, παρέχεται έκπτωση 50% επί του τιμοκαταλόγου της κλινικής.
3. Το δωρεάν check up ισχύει για τα προστατευόμενα μέλη που εμφανίζονται στο βιβλιάριο υγεία του μέλους.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
Θα υπάρχει παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 24ώρες το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Με ένα τηλέφωνο θα αντιμετωπίζεται κάθε έκτακτο περιστατικό ή θα προγραμματίζεται ιατρική – διαγνωστική εξέταση ή νοσηλεία.

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ
Το ανωτέρω πρόγραμμα θα προσφέρεται στα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής – Λαϊκής Τραπέζης Ελλάδος χωρίς καμία χρέωση εγγραφής ή άλλης συνδρομής παρά απλά και μόνο με την επίδειξη του βιβλιαρίου ασθενείας τους .

ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΡΒΕΣΗ τηλ. 2421020211 2421316036

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list