Η κλινική ΆΝΑΣΣΑ,  μέλος του Ομίλου Υγείας OneHealth, συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία και στην εξειδίκευση του επιστημονικού δυναμικού της δίνοντας έμφαση στον χειρουργικό εξοπλισμό που υποστηρίζει σύγχρονες τεχνικές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ψηφιακή αίθουσα χειρουργικών – ενδοσκοπικών επεμβάσεων της ΆΝΑΣΣΑ, εξοπλίστηκε με τον νέας γενιάς ενδοσκοπικό απεικονιστικό εξοπλισμό IMAGE1 S™ Rubina® από την KARL STORZ.

Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει εξαιρετική ανάλυση με τεχνολογία 4K – 3D (τρισδιάστατη απεικόνιση με χρήση ειδικών γυαλιών) αλλά και απεικόνιση φθορισμού με χρήση NIR/ICG για ακριβέστερους χειρουργικούς χειρισμούς και διαχείριση πιο απαιτητικών επεμβάσεων.

Όλα τα παραπάνω εναρμονίζονται με τις πλέον πρόσφατες κατευθυντήριες διεθνείς οδηγίες διότι στην ενδοσκοπική χειρουργική, η έγκαιρη ανίχνευση δομών και η καλύτερη διαφοροποίησή τους αποτελεί αναγκαιότητα. Παράλληλα με τη βέλτιστη εικόνα υψηλής ποιότητας, είναι χρήσιμο ο χειρουργός να λαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες που αυξάνουν την ακρίβεια της χειρουργικής τεχνικής.

Το σύστημα IMAGE1 S™ Rubina® που λειτουργεί στην ΆΝΑΣΣΑ έχει εφαρμογή στις παρακάτω ειδικότητες – κατηγορίες επεμβάσεων:

  • Επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής
  • Επεμβάσεις παχέος εντέρου για καλοήθη ή κακοήθη νεοπλάσματα
  • Επεμβάσεις στομάχου για καλοήθη ή κακοήθη νεοπλάσματα
  • Επεμβάσεις Χοληφόρων – Παγκρέατος
  • Επεμβάσεις μελανώματος
  • Ουρολογικές επεμβάσεις – Νεφρών – Επινεφριδίων – Καλοήθη ή κακοήθη νεοπλάσματα
  • Γυναικολογικές επεμβάσεις – Σε καλοήθη ή κακοήθη νεοπλάσματα

Στην ΆΝΑΣΣΑ θεωρούμε βασική μας υποχρέωση να εξελισσόμαστε σύμφωνα με τις επιταγές της επιστήμης προς όφελος των ασθενών μας αλλά και να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ιατρούς, τεχνολογία αιχμής ώστε να μπορούν να παρέχουν στους ασθενείς τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς υπηρεσίες υγείας.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list