Η ΆΝΑΣΣΑ, με αίσθημα ευθύνης δίπλα σε κάθε ανθρώπινο βήμα, σε συνεργασία με την εταιρία “Παπαποστόλου Healthcare Technologies”, προσέφεραν στη Σχολή Ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα”, έναν απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας διφασικού τύπου, του Οίκου SCHILLER, κατάλληλο για απινίδωση σε ενήλικες και σε παιδιά.
Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές σε δημόσιους χώρους, σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μη ιατρικό προσωπικό. Είναι συσκευές που χορηγούν ηλεκτρικό ρεύμα σε ειδική μορφή, προκειμένου να αποκαταστήσουν τον κανονικό ρυθμό της καρδιάς μετά από ανακοπή. Σε περίπτωση προβλήματος στην καρδιά χορηγούν κατάλληλα υπολογισμένο ρεύμα για να αποκαταστήσουν τον καρδιακό ρυθμό.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Σχολής, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14-12-1019, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, αθλητές, γονείς, προπονητές, αθλητικοί παράγοντες με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Περικλή Λασκαράκη και τους κ.κ. Μίλτο Καλόγηρο, Αντώνη Δαλούκα, τον προπονητή της Νίκης Βόλου κ. Στάικο Βεργέτη και τον υπεύθυνο της σχολής κο. Σίμο Ιωάννη.

Από την ΆΝΑΣΣΑ παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Καραστάθης Δημήτρης, ο Γεν. Διευθυντής κος. Αϋφαντής Κωνσταντίνος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μarketing της ΆΝΑΣΣΑ κος. Ντούμας Σωτήρης, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Καρδιολογικού Ιατρείου Πολυιατρείου ΆΝΑΣΣΑ κος. Ντέρτσας Κωνσταντίνος και ο Επιστημονικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τμήματος ΆΝΑΣΣΑ κος. Μανούδης Γρηγόρης.

Η ΆΝΑΣΣΑ θα αναλάβει προσεχώς την κατάρτιση των προπονητών του συλλόγου και του προσωπικού του αθλητικού κέντρου στην χρήση του απινιδωτή καθώς και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), εκπαίδευση η οποία θα συνοδευτεί με την χορήγηση πιστοποίησης.
Με τον τρόπο αυτό, η ΆΝΑΣΣΑ ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των αθλητών, παιδιών, γονέων και υπευθύνων της Ακαδημίας “Αγία Άννα” στους πλήρεις και ποιοτικούς αθλητικούς καρδιολογικούς ελέγχους που παρέχει η κλινική και το Πολυιατρείο, στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες όλων για καλύτερη υγεία σε όλα τα στάδια, στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία.

H ΆΝΑΣΣΑ, δεσμευόμενη ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε αθλητικό βήμα της Σχολής Ποδοσφαίρου “Η Αγία ΆΝΝΑ”, εύχεται ολόψυχα σε αθλητές και υπευθύνους της Σχολής, καλή επιτυχία στους αγώνες τους!

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list