Η παχυσαρκία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της δημόσιας υγείας στον 21ο αιώνα, μιας και οι παθήσεις που συνδέονται με αυτήν έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις στον Δυτικό κόσμο. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι το 2030, η παχυσαρκία προβλέπεται ότι θα επηρεάσει περισσότερο από το 50% του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας η 4η Μαρτίου 2020 και η ΆΝΑΣΣΑ, συμμετέχοντας στις γενικότερες δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης, αναλαμβάνει δράση για την αντιμετώπισή της.

Από 3 – 5 Μαρτίου 2020, η ΆΝΑΣΣΑ προσφέρει δωρεάν κλινική εξέταση και ενημέρωση από εξειδικευμένο Χειρουργό Παχυσαρκίας, που θα πραγματοποιηθούν στο παραπάνω χρονικό διάστημα, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2421316472. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο χώρο της κεντρικής υποδοχής της κλινικής θα υπάρχει ενημερωτικό έντυπο υλικό  για τον κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά με τις νέες τάσεις αντιμετώπισης της νοσογόνου παχυσαρκίας και για τα οφέλη της Βαριατρικής Χειρουργικής.

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list