Το αίμα αποτελεί βασικό συστατικό της ζωής κι ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Η μετάγγιση αίματος αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης από άνθρωπο σε άνθρωπο και το σημαντικότερο δώρο προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη!

Το αίμα καλύπτει τόσο τακτικές ανάγκες ασθενών που χρειάζονται μεταγγίσεις ή πρόκειται να υποβληθούν σε κάποια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, όσο και έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτές των τροχαίων ατυχημάτων. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας ότι η  προσφορά αίματος μόνο σε μία έκτακτη ώρα για να βοηθήσουμε να σωθεί ένας συγγενής ή φίλος, δεν είναι αρκετό!

Ο μοναδικός τρόπος για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο αίμα για όποιον το έχει ανάγκη, είναι μέσω της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας. Είναι μία διαδικασία ανώδυνη, ακίνδυνη,  θα μας κοστίσει μόνο 10 λεπτά από το χρόνο μας και πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας.

Γι’ αυτό η ΆΝΑΣΣΑ, Μέλος του Ομίλου Υγείας OneHealth, καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/2/2024 από 9.00 έως 13.00 έξω από την Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, Βερναρδάκη 13 στον Βόλο.

 

Σας περιμένουμε!

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list