Οι Ουρολόγοι, Βασίλειος Τζώρτζης Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και

Κωνσταντίνος Ευσταθίου Επιστημονικός Υπεύθυνος Ουρολογικού Τμήματος της Άνασσα Γενικής Κλινικής και Επιστημονικός Συνεργάτης Ουρολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρισας μας μιλούν για τις πεικές προθέσεις.

Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή,προσφέρει η τοποθέτηση η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Η «επαναστατική» αυτή λύση, η οποία προσφέρει και πάλι – αλλά αυτή τη φορά μόνιμα- τη χαρά του έρωτα σε εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο.

“Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους”.  “Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίησης στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό  πάνω από 90%.

H τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, η χρήση της φαρμακευτικής αγωγής τους προκαλεί σοβαρές παρενέργειες, η επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Η συντριπτική υπεροχή της πεϊκής πρόθεσης, έναντι των άλλων «θεραπειών» είναι γεγονός διότι είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί «προετοιμασία» και αναμονή του άνδρα (όπως συμβαίνει με τα φάρμακα από το στόμα και τις πεϊκές ενέσεις). Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας. Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Τοποθέτηση και λειτουργία της πεϊκής πρόθεσης

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται από εκπαιδευμένους χειρουργούς-ουρολόγους, με μια απλή επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται με ραχιαία νάρκωση.  “Ο χειρουργός-ουρολόγος με μία μικρή τομή τοποθετεί την πεϊκή πρόθεση”. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μια ώρα και απαιτείται νοσηλεία μόλις μιας ημέρας. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της, ειδικά τώρα που είναι διαθέσιμη η πλέον εξελιγμένη πεϊκή πρόθεση, που ονομάζεται «AMS 700 MS» και προσφέρει ειδική επικάλυψη από μείγμα αντιβιοτικών inhibiZone που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επιμόλυνσης και μια ειδική αντλία ελέγχου MS(MomentarySqueeze) με την οποία επιτυγχάνεται η άμεση χαλάρωση του πέους μετά από την σεξουαλική επαφή.

Αξίζει να τονιστεί ότι μετά την τοποθέτηση υπάρχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δηλαδή η πεϊκή πρόθεση δεν είναι ορατή και αντιληπτή από τη σύντροφο είτε το πέος βρίσκεται σε στύση είτε σε χαλάρωση.

Τέλος απαλλάσσει τον άνδρα από το μόνιμο σημαντικό κόστος των άλλων θεραπειών  (φάρμακα από το στόμα και πεϊκές ενέσεις).

Ήδη σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια 1500 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτα χάρη στην πεϊκή πρόθεση. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που έχουν τοποθετήσει πεϊκή πρόθεση είναι 60 χρόνων (35 ο νεότερος και 85 χρόνων ο μεγαλύτερος). Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση, ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list