ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 τα εγκαίνια του Πολυιατρείου ΆΝΑΣΣΑ, μιας νέας δομής Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας στο κέντρο της πόλης του Βόλου. Με τη νέα αυτή κίνηση, η ΆΝΑΣΣΑ διευρύνει την παρουσία της στο χώρο της Υγείας, με την προσθήκη νέων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Πολυιατρείο λειτουργεί σε έναν μοντέρνο, άνετο και ευχάριστο χώρο, με την αξιοπιστία που παρέχει το κορυφαίο ιατρικό, εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, δίνοντας τη δυνατότητα στον πολίτη, με μία επίσκεψη, να πραγματοποιήσει πλήθος ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Πολυιατρείου, η ΆΝΑΣΣΑ ανακοίνωσε και τη λειτουργία των νέων τμημάτων και υπηρεσιών της κλινικής, του τμήματος Ψηφιακής Μαστογραφίας και Υπερήχου μαστών, του Γαστρεντερολογικού τμήματος, Αξονικού Τομογράφου, 3D Πανοραμικής δοντιών, υπηρεσία 24ωρης κάλυψης από Ορθοπεδικούς ιατρούς για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, δομές που απευθύνονται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς ασθενείς.

Το Πολυιατρείο ΆΝΑΣΣΑ βρίσκεται στη 2ας Νοεμβρίου 80 Β, λίγα μόλις μέτρα από τις εγκαταστάσεις της κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, με εύκολη πρόσβαση, μιας και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη στάση του αστικού λεωφορείου Νο.1 και Νο. 15.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list