Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Bazaar που διοργάνωσε η Κλινική Άνασσα με το “Χαμόγελο του Παιδιού” τη Δευτέρα 12-12-2022.

Οι Βολιώτες “αγκάλιασαν” την εκδήλωση σε όλη τη διάρκειά της. Το προσωπικό της κλινικής, συνεργάτες ιατροί αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες από κάθε γωνιά της πόλης, προσήλθαν στον χώρο των νέων γραφείων της Διεύθυνσης της ΆΝΑΣΣΑ και είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν λογοτυπημένα είδη του οργανισμού και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, φιλοτεχνημένες από μέλη του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διατεθούν σε παιδιά και οικογένειες που υποστηρίζονται από το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Η Άνασσα, με μια συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών και δραστηριοτήτων της, δίπλα σε κάθε βήμα του ασθενή σε όλα τα στάδια (πρόληψη-διάγνωση-θεραπεία), δείχνει με τέτοιου είδους φιλανθρωπικές δράσεις το κοινωνικό της πρόσωπο και δεσμεύεται να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί ανάλογες εκδηλώσεις που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το παιδί.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list