Η ΆΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας πάντα με σεβασμό, ευαισθησία αλλά και καινοτόμες δράσεις, στηρίζει ενεργά τον Αθλητικό Σύλλογο “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” Βελεστίνου και βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους.

Βασικός στόχος της ΆΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Αθλητικού Συλλόγου“ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους αθλητικό βήμα, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό.

Στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, η ΆΝΑΣΣΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά, ο κος. Απόστολος Παπατόλιας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο κος. Ιωάννης Σιουμουρέκης, Αντιπρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου “Ρήγας Φεραίος”, ο κος Δημήτριος Καραστάθης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ και ο κος. Σωτήριος Ντούμας, Εμπορικός Διευθυντής Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list