Σε περιόδους κρίσεων, συνειδητοποιούμε ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό!
Η πανδημία του Covid-19 έχει πλήξει σκληρά όλες τις χώρες, με τον αντίκτυπό της να είναι πιο έντονος στις ήδη ευάλωτες κοινότητες… το αποτέλεσμα είναι οι πολίτες αυτών των κοινοτήτων να είναι πιο εκτεθειμένοι στην ασθένεια, με μικρότερες πιθανότητες πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με ενδεχομένως δυσμενείς συνέπειες…
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις 7 Απριλίου 2021, είναι αφιερωμένη σε μια νέα εκστρατεία για τη δημιουργία ενός δικαιότερου, πιο υγιούς κόσμου. Ενός κόσμου που όμως χαρακτηρίζεται από πολλές ανισότητες!
Στο πλαίσιο αυτό κινείται η ΆΝΑΣΣΑ με την προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της να στοχεύει στη συνεχή και αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών υγείας, ώστε οι άνθρωποι που απευθύνονται στην κλινική να είναι υγιείς και να λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε, από την πρώτη στιγμή της συγκεκριμένης υγειονομικής κρίσης, η ΆΝΑΣΣΑ έθεσε δέκα κλίνες στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ λόγω της πανδημίας.
Παράλληλα, η Κλινική συνεχίζει να εξοπλίζεται με υπερσύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές οι οποίες σε συνδυασμό με το έμψυχο δυναμικό της που δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, προσφέρουν 24 ώρες το 24ωρο το καλύτερο αποτέλεσμα και την ασφάλεια που απαιτείται για ασθενείς και εξεταζόμενους.
Συνεχίζουμε δυναμικά ευχόμενοι το καλύτερο για όλο τον κόσμο!

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list