Αυξημένη είναι η κίνηση των διαγνωστικών εργαστηριακών ελέγχων σχετικά με τη διενέργεια rapid test στο γενικό πληθυσμό και κυρίως στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στην περιοχή μας.

Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη διαχείριση της κατάστασης, η ΆΝΑΣΣΑ προχώρησε σε παράταση του ωραρίου στο Διαγνωστικό της Κέντρο το οποίο λειτουργεί στους χώρους του υπερσύγχρονου Πολυιατρείου της, στη 2ας Νοεμβρίου 80 Β, που πλέον λειτουργεί από τις 8.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 8.00 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα , χωρίς ραντεβού.

Τα test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (Rapid test) λαμβάνονται και αναλύονται από εξειδικευμένους Επαγγελματίες Υγείας της ΆΝΑΣΣΑ και τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, με τις ενέργειές μας να επικεντρώνονται στην όσο το δυνατό ταχύτερη και ασφαλέστερη διαδικασία προς όφελος των εξεταζομένων.

Η ΆΝΑΣΣΑ, ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις της νέας αυτής κατάστασης που αφορά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης προχώρησε στη δημιουργία ειδικών οικονομικών πακέτων για ομαδικές λήψεις, π.χ. Εταιρίες, Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις, κ.λπ., με μειωμένες τιμές κατά πολύ κάτω από την τιμή της διατίμησης των 10 €. Για να ενημερωθείτε για τον τιμοκατάλογο, πατήστε εδώ.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επισκέπτονται τους χώρους εργασίας για ομαδικές λήψεις, Επαγγελματίες Υγείας των κινητών μονάδων δειγματοληψίας της ΆΝΑΣΣΑ για μεγαλύτερη διευκόλυνση των εργαζομένων.

Τονίζεται ότι η δειγματοληψία είτε πραγματοποιηθεί στα διαγνωστικά μας εργαστήρια είτε στους χώρους εργασίας των εξεταζόμενων, λαμβάνονται όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρόληψης από τον SARS-CoV-2.

Όλα τα παραπάνω συμβάλουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση ότι οι εργαζόμενοι είναι ή όχι υγιείς, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες διασποράς του ιού εντός και εκτός των εργασιακών χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2421020211 (εσωτ. 2) ή στο 2421316494.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list