Η ΆΝΑΣΣΑ, πρωτοπόρα στο χώρο της υγείας σε νέες και εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές, αποδεικνύει έμπρακτα την επιλογή της για συνεχή εξέλιξη των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο αυτό, το προσωπικό των Χειρουργείων του Ορθοπεδικού Τομέα της Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, εκπαιδεύτηκε σε νέες τεχνικές Ολικής Αρθροπλαστικής γόνατος. Παρουσιάστηκαν νέα εργαλεία της αρθροπλαστικής, καθώς και όλες οι  δυνατές επιλογές που παρέχουν τα εμφυτεύσιμα υλικά.

Ακολούθησε workshop σε προπλάσματα, με στόχο το προσωπικό των χειρουργείων να δει στην πράξη, διαδικασίες και χρόνους των συγκεκριμένων  χειρουργικών επεμβάσεων.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Ορθοπεδικών Χειρουργών κου. Βοσινάκη Ιωάννη, Επιστημονικού Υπεύθυνου του Ορθοπεδικού Τμήματος της ΆΝΑΣΣΑ και του κου. Γρηγοριάδη Παύλου, Επιστημονικού Συνεργάτη της ΆΝΑΣΣΑ, με συμμετοχή των τεχνικών της εταιρίας DePuy.

Η ΆΝΑΣΣΑ, υπόσχεται ακόμη περισσότερες νέες τεχνικές και υπηρεσίες υγείας, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη, έγκυρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία!!

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list