Διενέργειες rapid test

Η ΆΝΑΣΣΑ, ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις της νέας αυτής κατάστασης που αφορά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης προχώρησε στη δημιουργία ειδικών οικονομικών πακέτων για ομαδικές λήψεις, π.χ. Εταιρίες, Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις, κ.λπ., με μειωμένες τιμές κατά πολύ κάτω από την τιμή της διατίμησης των 10€.

Τα test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (Rapid test) λαμβάνονται και αναλύονται από εξειδικευμένους Επαγγελματίες Υγείας της ΆΝΑΣΣΑ και τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, με τις ενέργειές μας να επικεντρώνονται στην όσο το δυνατό ταχύτερη και ασφαλέστερη διαδικασία προς όφελος των εξεταζομένων.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επισκέπτονται τους χώρους εργασίας για ομαδικές λήψεις, Επαγγελματίες Υγείας των κινητών μονάδων δειγματοληψίας της ΆΝΑΣΣΑ για μεγαλύτερη διευκόλυνση των εργαζομένων. Τονίζεται ότι η δειγματοληψία είτε πραγματοποιηθεί στα διαγνωστικά μας εργαστήρια είτε στους χώρους εργασίας των εξεταζόμενων, λαμβάνονται όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρόληψης από τον SARS-CoV-2. Όλα τα παραπάνω συμβάλουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση ότι οι εργαζόμενοι είναι ή όχι υγιείς, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες διασποράς του ιού εντός και εκτός των εργασιακών χώρων.

Ωράριο λειτουργίας για rapid tests

08:00 — 16:00Καθημερινές 08:00 — 16:00Σάββατα

Οδηγός Τιμών για Test Κορωνοϊού

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 24 210 20 211 (εσωτ. 2) ή στο 24 213 164 94.