Η οικογένεια της Κλινικής  ΆΝΑΣΣΑ  εκφράζουμε δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο πρόσωπο του εξαίρετου ιατρού καρδιολόγου κου. Ιωάννη Τσιώλη, ο οποίος προσέφερε στην ΆΝΑΣΣΑ έναν πλήρως αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή νοσοκομειακού τύπου, τελευταίας τεχνολογίας, πολύτιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων υγείας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο κος. Τσιώλης ήταν ο ιδρυτής του Καρδιολογικού Τμήματος της Μητρικής Κλινικής Ιωάννου,  ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια Επιστημονικά Υπεύθυνος της Κλινικής, βάζοντας με την πολύτιμη εμπειρία του, τη δική του σφραγίδα στην εξέλιξη της ΆΝΑΣΣΑ.

Αποτελεί για την περιοχή μας έναν λαμπρό άνθρωπο και επιστήμονα που επέδειξε σε όλη του την πορεία  πραγματικό ενδιαφέρον για τον πάσχοντα συνάνθρωπο με αγόγγυστη παρουσία δίπλα στον κάθε ασθενή.

Οφείλουμε να εκφράσουμε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση που τρέφουμε προς το πρόσωπο του κου. Τσιώλη μιας και με την προσφορά του προάγει ακόμα και τώρα, που έχει απομακρυνθεί από την ενεργό επαγγελματική δράση,  το αγαθό της υγείας  κι αυτό είναι πραγματικά σπουδαίο!

Ση φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά ο κος. Χρήστος Πανάγος, Επιστημονικός Διευθυντής της ΆΝΑΣΣΑ, ο κος. Στάμος Τσιώλης, η κα. Ελένη Τσιώλη Κόσιαβα, η κα. Βάσω Μερεντίτη, Προϊσταμένη Παθολογικού Τμήματος ΆΝΑΣΣΑ και η κα. Ευαγγελία Τσιώλη.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list