Στις 12 Μαΐου κάθε έτους, η Παγκόσμια Κοινότητα τιμά την ημέρα που είναι αφιερωμένη στις Νοσηλεύτριες και στους Νοσηλευτές. Στους Επαγγελματίες Υγείας που με τη δουλειά τους στηρίζουν το σύστημα υγείας της κάθε χώρας.

Ο θεσμός αυτός σκοπό έχει να θυμίζει σε όλους την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσηλευτών σε κάθε κοινωνία στο πέρασμα των χρόνων. Οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες είναι από τους πιο αφοσιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, παρέχοντας φροντίδα, ανακούφιση και αποκατάσταση σε κάθε άνθρωπο που πάσχει. Παραμένουν δίπλα στον ασθενή και στον ανθρώπινο πόνο κάθε στιγμή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η συμβολή τους στη διασφάλιση της υγειονομικής θωράκισης του τόπου μας είναι τεράστια και πολύτιμη. Δεν είναι λίγες οι φορές που υπερβαίνουν τους εαυτούς τους και σε αρμονική συνεργασία με το ιατρικό και το υπόλοιπο προσωπικό φροντίζουν την υγεία όλων μας.

Η ΆΝΑΣΣΑ, με αφορμή αυτή την ημέρα, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες που απαρτίζουν το δυναμικό της για τη συνεχή και αδιάλειπτη φροντίδα που παρέχουν στους ασθενείς. Το αυξημένο αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει και ο επαγγελματισμός τους, έχουν συμβάλλει αποφασιστικά στο να φτάσει η ΆΝΑΣΣΑ να πρωτοπορεί και να κατέχει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία!

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list