Η Άνασσα ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας με ευαισθησία, σεβασμό αλλά και καινοτόμες δράσεις, αγκαλιάζει τις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους. Ιδιαίτερα τους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Η συγκεκριμένη συνεργασία με την ιστορική ομάδα “Νίκη Βόλου” είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και από την πλευρά της η ΆΝΑΣΣΑ στηρίζει την ομάδα με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας που περιλαμβάνει ιατρικές υπηρεσίες, κάλυψη αγώνων με κινητή μονάδα υγείας, διεξαγωγή μοριακών και ταχείας ανίχνευσης tests για SARS-CoV-2 απαραίτητων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών, προνομιακές τιμές σε απεικονιστικές εξετάσεις των αθλητών, κ.ά.

Βασικός στόχος της ΆΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν οι ίδιοι και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

 

 

Από αριστερά: Κωνσταντής Αϋφαντής – Γεν. Διευθυντής ΑΝΑΣΣΑ, Ανδρέας Κικίλιας – Γεν. Διευθυντής ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Σωτήρης Ντούμας – Εμπορικός Διευθυντής ΑΝΑΣΣΑ

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list