H Κλινική ΆΝΑΣΣΑ και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, προχώρησαν για μία ακόμη χρονιά σε συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την παροχή ιατρικής κάλυψης σε τουριστικά καταλύματα σχετικά με ύποπτα κρούσματα για την Covid -19, όπως επίσης και διενέργεια ομαδικών μοριακών (RT – PCR) αλλά και ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid) tests για SARS-COV-2, που εφαρμόζει η κλινική.

Η ΆΝΑΣΣΑ είναι σε θέση να καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής, παρέχοντας σε 24ωρη βάση, τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, καθοδήγησης αλλά και πραγματοποίησης επισκέψεων για κλινική εκτίμηση των πιθανών περιστατικών Covid-19 καθώς και λήψης  επιχρισμάτων για ανίχνευση του SARS-COV-2.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του εργαστηρίου λήψης και επεξεργασίας δειγμάτων της ΆΝΑΣΣΑ, λειτουργούν 6 μοριακοί αναλυτές τελευταίας γενιάς με τους οποίους υπάρχει η δυνατότητα, όπου απαιτηθεί, εξαγωγής αποτελεσμάτων σε λιγότερο από 1 ώρα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα, για ομαδικές λήψεις, να επισκεφθεί, σε χρόνο και χώρο που θα υποδείξει το κάθε ξενοδοχειακό κατάλυμα, κλιμάκιο εξειδικευμένων Επαγγελματιών Υγείας της ΆΝΑΣΣΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί επί τόπου λήψη επιχρισμάτων των πελατών η/και των υπαλλήλων του καταλύματος.

Με τον τρόπο αυτό και στην έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, τόσο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας όσο και η ΆΝΑΣΣΑ συμβάλλουν αποφασιστικά στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-COV-2.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list