Η ΆΝΑΣΣΑ, την Κυριακή 19-1-2020, πραγματοποίησε στους χώρους των Πολυιατρείων της, διαδραστικό σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, στα προπονητικά και διοικητικά στελέχη της Σχολής Ποδοσφαίρου “Αγία Άννα”. 

Στο τέλος της χρονιάς που έφυγε, η ΆΝΑΣΣΑ σε συνεργασία με την εταιρία “Παπαποστόλου Healthcare Technologies”, προσέφεραν στη Σχολή Ποδοσφαίρου “Aγια Άννα” έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή. Πιστή στη δέσμευσή της, διοργάνωσε το εν λόγω σεμινάριο, στη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην αντιμετώπιση της ανακοπής και στη χρήση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής σε συνεργασία  με το 404 ΓΣΝ.

Η ΆΝΑΣΣΑ, ευχαριστώντας θερμά τους εκπαιδευτές για τη συμμετοχή τους, συμβάλλει στη σωστή ενημέρωση των στελεχών της Ακαδημίας ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις συνανθρώπων τους, όπως επίσης να ανταποκρίνονται σε ανάλογα συμβάντα στον χώρο της Σχολής Ποδοσφαίρου,  με τη χρήση του απινιδωτή. 

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;
ΝαιΌχι
Back to list